Hopp til hovedinnholdet

Hvsordan kommer jeg i kontakt med han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Venninna mi går i klasse med en gutt hun synes passer sammen med meg, hun mener vi er like på mange måter og synes vi kunne vært et par. I det siste har jeg møtt han noen ganger på forskjellige arrangementer der vi har blant annet kommet på samme gruppe. Men jeg har aldri turt å snakke med han, for jeg er ekstremt sjenert. Noen ganger når jeg så på han merket jeg at han så på meg og, men det varte bare i 1 sekund fordi jeg så bort. Spørsmålet mitt er egentlig hvordan jeg kan få kontakt med han, noe som jeg egentlig ikke tør... Tror ikke han liker meg.. Hjelp PS. Jeg har aldri hatt kjæreste Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

I artiklene under finner du en del gode tips om hvordan du kan komme i kontakt. Jeg vet ikke hvor godt du kjenner ham, men å komme i snakk dere to alene er en bra start. Da er det lurt å finne litt ut om ham (gjerne gjennom felles venner, ved å observere ham på skolen, på Facebook-siden hans) og hva han liker å gjøre. Da er det straks litt lettere å prate sammen og spørre om ting - alle liker jo å snakke om seg selv, så still spørsmål og gi inntrykk av å være interessert.


Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse