Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg er forelsket i kjæresten min. Vil slå opp.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i 3 måneder, jeg er veldig usikker om jeg liker han så mye som han liker meg, vi har prøvd å henge men ingen har tid og når vi henger sammen er alt bare kleint. Jeg føler at når vi bare var kompiser så snakket vi mye mere sammen og da va ingenting kelint. Jeg vet at han er hodestups forelsket i meg, men jeg føler ikke like my for han. Jeg har tenkt mye på det og lurer my om jeg skal slå opp men er verdig redd for at han skal bli knust...? Plizz hjelp meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Man kan dessverre ikke bestemme hvem man blir forelsket i, det er sånt som bare skjer. Jeg tenker at hvis du får snakket ut med denne gutten og kanskje får tilbrakt mer tid med han, kan det hende følelsene dine for han vil utvikle seg. Prøv også å ikke tenke for mye på eller stresse med å føle at du "må" bli forelsket i han, det gjør nok ikke saken noe bedre. Hvis det er sånn at du rett og slett ikke blir forelsket i han, så er dessverre ikke det noe å gjøre med, men du får prøve å bevare vennskapet deres, for det virker det som er veldig godt. Og etterhvert vil det nok dukke opp noen andre som du blir forelsket i.

 

Lykke til!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold