Hopp til hovedinnholdet

Har du noen tips til hvordan det kan bli bedre for han og meg å være sammen?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Kjæresten min og jeg har snart vært sammen i 9 fantastiske mnd. Men jo lenger vi er sammen jo flere problemer får vi i forholdet. I de siste mnd så har jeg spurt om han kan være mer romantisk og skrive om hva jeg betyr for han uten jeg må spørre han om å gjøre det. Jeg overrasker han mye. Vi går på samme skole men han vil ikke besøke meg sånt mye pga han synes det er å kaste bort penger. Når vi lager avtaler som er helt seriøse så avbryter han dem hele tiden. F.eks vi hadde en avtale også han skulle ikke kjøpe spill på 1 mnd men han skjulte det bak min rygg. Jeg elsker han så høyt og han sier det også. Men jeg føler det ikke er nok. Han blir sliten og irritert når jeg maser på han om hvorfor han avbryter avtaler eller om spill og pga jeg har andre problemer som jeg sliter med. Jeg vil ha tips om hvordan jeg kan bli bedre og han til å være sammen? Han føler at jeg klager hele tiden og han blir sliten. Og jeg føler at han ikke vil være romantisk og bare kysse og det er bare nok for han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Dette hørtes vanskelig ut. Det er godt dere hadde en god tid sammen før. Handling sier ofte mer enn ord, så se på hva han gjør og hvordan han oppfører seg mot deg. Det kan være at dere har forskjellige måter å være kjærester på og det kan være at han også liker deg like godt som du liker han men at han viser det på en annen måte. MEN de tegnene du beskriver som å avlyse viktige avtaler og ikke ville dra til deg og lyving er ikke bra. Jeg tror du rett og slett bør sette deg ned og snakke med han. Spørre han om hva han vil og hvordan han vil ha det samtidig som at du legger opp hva du vil og hvordan du ønsker å ha det og HVORDAN dere kan gjøre dette sammen. Ett forhold handler om to personer ikke  bare en. Det du beskriver viser at han har mindre interesse av forholdet nå enn før. Hvorfor vet jeg ikke men dette synes jeg du skal ta opp med han. Som kjærester skal dere vise omsorg, respekt og kjærlighet ovenfor hverandre. Det skal ikke være slik at han ikke vil bruke penger på å dra til deg eller noe sånt. Jeg tror at om dere snakker ut og ser hvordan man kan løse ting, og får en større forståelse for hverandre, da tror jeg at dere også kan komme nærmere og få et bedre forhold. Eller så kan det være at du finner ut at du ønsker det annerledes, og da er det også lov. Vi har noen artikler under som jeg tror kan hjelpe deg.Pass på at du har det bra og har det best mulig i ditt eget liv. Lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse