Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg er en gutt som har begynt i 10. I parall klassen min er det en jente jeg liker. Men jeg vet ikke om hun liker meg. Lurer på om jeg burde si det, hvordan jeg kan vise det og hvordan jeg kan få en klem.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt som har begynt i 10. I parall klassen min er det en jente jeg liker. Vi har kjent hverandre lenge å går på samme fritidsaktivitet. Vi er gode venner å snakker sammen daglig. Det er vanskelig å snakke med hun bare meg siden hun altid er med mange andre. Men jeg vet ikke om hun liker meg. Jeg har ikke sagt til hun at jeg gjør det. Burde jeg det? Jeg lurte også på om dere har noen tips til hvordan jeg kan vise at jeg vill være mer enn venner og gå fram for å vise at jeg er glad i hun. Helt til slutt hvordan kan jeg spørre om å få/gi en klem uten at det blir kleint. På forhånd takk for svaret

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no :)


Så hyggelig at du har slike følelser for noen! Jeg skjønner godt at du lurer på om hun føler det samme. Du forteller at du lurer på om du skal si det til henne, dette ville ikke jeg gjort med en gang. Vent heller til en mer passende situasjon hvor du er ganske sikker på at hun liker deg tilbake.

Du sier at dere prater sammen hver dag, men nesten aldri alene. Prøv å prate med hun oftere alene, flørting er ikke bare moro men det vil også vise at du er interessert i henne. Hvis denne flørtingen går bra og du merker at hun viser interesse tilbake, kan du begynne å gi hun klemmer når dere møtes og når dere drar. En jente som liker deg vil prøve å oppnå så mye kroppslig kontakt som mulig.

Etter at du har begynt å føle at dere er i et slags ''flørteforhold'' kan du f.eks spørre henne om dere kan finne på noe alene, uten venner. Hvis hun sier ja har du en date :)

Jeg har lagt til et par gode artikler for deg, lykke til! :)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse