Hopp til hovedinnholdet

Har jeg følelser for han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hallo! Jeg har gått i klassen med en gutt jeg kjenner greit nok i ett år. I hele det året har jeg vært veldig usikker på om jeg er forelsket eller ikke, for noen ganger er han så søt og tenke på å snakke med, men andre ganger føler jeg ikke så mye mer enn at han er en god venn ,veldig usikker på om jeg er forelsket og burde si det til han. Nå etter sommeren har jeg tenkt veldig mye på han og skal møte han neste uke, igjen på ettermiddagen. hva skal jeg gjøre? Han har vært i en del forhold, og er i et usikkert forhold nå, og jeg har ventet med å si noe som helst, hele året fordi jeg vil være "en god venn" altså så lenge han er sammen med noen,eller liker noen andre mener jeg at han skal få ha det uten å tenke på meg, men har veldig lyst til å finne ut av mine egene følelser også, hva gjør jeg? Mvh.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror du må være litt egoistisk! Prøv å være med han og tenk bare på deg selv og hva du føler. Hvis dere blir bedre kjent og bruker mye tid sammen, så er det en gyllen mulighet til å finne ut hva du føler :-) Hvis du ikke bestemmer deg helt og fortsatt er usikker, så synes jeg du skal prøve. Snakk med han og si hva du føler. Det kan hende at han føler det samme, og det er jo kjempefint! Hvis han ikke gjør det, så får dere ihvertfall snakket ut om det, og dere kommer til å fortsette å være venner :-) Når du møter han så synes jeg du skal si til han at han betyr mye for deg, og at du tror du er litt forelsket i han. Samtidig som du sier at du ikke vil ødelegge vennskapet deres! Det viktigste er at du tar ting i ditt tempo, og tenker litt på deg selv! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-) 


Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse