Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg har Vært forelsket I en gutt fra 8.klasse og nå går jeg I 10.klasse. Vennen min sa at hu liker han og jeg vet ikke hva skal jeg gjøre. Jeg "vil" glemme han men vet ikke hvordan... kan jeg få noen tips? 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg har Vært forelsket I en gutt fra 8.klasse og nå går jeg I 10.klasse. Vi går ikke I samme klasse og når skolen begynte igjen vennen min sa at hu liker han og jeg vet ikke hva skal jeg gjøre jeg er virkelig forelsket og jeg har ingen å snakke med jeg "vil" glemme han men vet ikke hvordan... kan jeg få noen tips? Vær så snill hjelp. Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Dette kan jeg forstå at er veldig vanskelig for deg og jeg skal prøve å hjelpe. Du forteller at venninnen din også er forelsket i denne gutten og at du ''vil'' glemme han(helst ikke?).  

Det du først burde gjøre er å ha en lang prat med venninnen din om dette problemet. Det er veldig viktig at dere er ærlige og åpne, slik at dere forstår og kan ta hensyn til hverandre. Med tanke på at du har vært forelsket i 2 år, kan det godt hende at venninnen din skjønner hvordan du har det og ''gir'' deg tillatelse for å prøve deg.

Om det var å glemme han som var det du ville, er ikke dette så vanskelig. Det finnes millioner av gutter, så det er fysisk umulig å ikke finne en annen du kommer til å like. Det er bare å tenke på andre enn denne gutten, så glemmer du han fortere enn du ble forelsket.

Jeg har lagt til et par brukbare artikler, lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse