Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr det at han flørter med meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei :) En gutt i klassen min har gitt meg et kallenavn. Han vet jeg har kjæreste og han flørter med mange jenter men mest med meg. Hva betyr dette? Han er en av de mest populære i klassen på grunn av han er smart, snill, morsom og veldig omsorgsfull :) Jeg vil bare vite hva det kanskje kan bety for jeg tør ikke gå bort å snakke med han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det at han flørter ekstra mye med deg kan godt bety at han er interessert. Det er alltid vanskelig å si hva slikt betyr når gutten flørter med alle. Likevel, om du mener han flørter mer med deg enn de andre kan det ganske godt være at han liker deg. 

Å snakke med han er i seg selv en fin start. Du har jo kjæreste, men det betyr jo ikke at dere kan bli gode venner. En liten samtale er verken bindende eller alvorlig:)

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene