Hopp til hovedinnholdet

Hei Jeg er forelsket, i den samme som bestevennen min. Og han er nesten umulig å snakke med om dette emnet. Skal jeg prøve å vinne henne tilbake, eller skal jeg gi slipp på henne til fordel for bestevennen min?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er forelsket, i den samme som bestevennen min. Jeg og bestevennen min er "på øverste hylle" i klassen, vi er blandt de "kule". Men vi er begge forelsket i den samme. Og han er nesten umulig å snakke med om dette emnet. Han bare vrir seg unna. Jeg og hun jenta vi liker holdt på en liten periode, så jeg føler at bestevennen min stjal henne fra meg... Skal jeg prøve å vinne henne tilbake, eller skal jeg gi slipp på henne til fordel for bestevennen min? Som sagt så er han ganske vanskelig å snakke med... Har ikke lyst til å vise så ekstremt mye nåde etter at han stjal henne fra meg... Virker som om de to blir et par snart, og det sårer meg skikkelig.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no :)

Jeg har lagt ved en artikkel som handler om akkurat det med å være forelsket i den samme som bestevennen sin. Her kan du finne en del tips og tanker rundt dette, men det nesten du som må bestemme hva du skal gjøre. Hvis du tror at det å prøve seg på henne kan komme til å ødelegge vennskapet må du bestemme deg for hva som er viktigst for deg.

Jeg synes i alle fall du skal snakke med han lenge om dette. Fortell han at du vet at han liker hun, at du er redd for å såre han og at du ikke ønsker å miste han som venn. Fortell samtidlig hvor forelsket du er og at du ønsker å være sammen med henne.

Så må du bestemme deg for om du vil være sammen med henne uansett hva, eller om det er avhengig av hva vennen din sier at han føler og hvordan vennskapet deres vil utvikle seg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse