Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine sier at foreldrene til henne sa til foreldrene mine at jeg ikke skal sende melding osv men jeg tror ikke på dem.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er så forelsket i en jente i klassen min, jeg flørter med henne når vi er i samme gruppe. jeg sender noen ganger øye kontakt. og hvordan skal jeg få henne til å like meg. foreldrene mine sier at foreldrene til henne sa til foreldrene mine at jeg ikke skal sende melding osv men jeg tror ikke på dem de sier bare det pappa vil ikke at jeg skal ha kjæreste. det er nesten som Romio og Julie. Mvh en gutt på 12 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis hun ikke har vist noe tegn på at hun liker deg, og at hun har sagt til foreldrene sine at hun ikke vil at du skal snakke med henne lengre, synes jeg at det høres ut som om hun rett og slett ikke er så interessert i deg. Det er kjipt, men slik er det dessverre av og til. Det kan skje med alle, og man kan dessverre ikke styre følelsene sine på den måten. Det kan være at hun prøver å være overlegen for at du skal skjønne at hun ikke er interessert i deg på den måten. Hun takler det nok på en dårlig måte, men de fleste synes det er veldig vanskelig å snakke med folk de vet at har følelser for deg når man ikke føler det samme og ikke vil gi feil signaler. Du kan prøve å bli bedre kjent med henne via venner, hvis du har noen venner som også er venn med henne, men jeg tror at det beste for deg vil prøve å gå videre. Det høres ut som om hun har bestemt seg, og da er det ikke alltid lett å få noen på andre tanker. Hvis du virkelig er bestemt på at det bare er foreldrene som vil dette, så kan du jo spørre henne i person, men det dummeste du kan gjøre nå er å være klengete eller masete. Håper alt ordner seg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse