Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg har skrevet litt om en gutt jeg er forelsket i, i skoleboka mi, og idag så en gutt dette og leste det høyt i klassa. Jeg tør ikke å dra på skolen igjen, hva skal jeg gjøre?! Er så skamfull og flau.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har skrevet litt om en gutt jeg er forelsket i, i skoleboka mi, og idag så en gutt dette og leste det høyt i klassa. Jeg tør ikke dra på skolen igjen og vurderer å skulke fordi dette er veldig flaut. Gutten jeg liker er bestevennen min og han driter i det flaue jeg skrev, han og jeg ler bare av det, men det er de andre guttene som skal lage så mye styr ut av det.. hva skal jeg gjøre?! Er så skamfull og flau.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no :)

Dette hørtes ikke særlig kult ut, jeg kan godt skjønne at dette var flaut for deg. Det var forsovet bra at han du skrev om ikke bryr seg mye om dette. De andre guttene trenger du ikke å tenke på.

Mitt tips til deg er faktisk å si til denne gutten at du har følelser for han. Dette kan være litt vanskelig, men du sier at han også er bestevennen din som gjør det hele litt lettere. Hvis dere ender opp sammen er det ingen grunn til å være flau.

Gutter vil alltid finne noe å prøve å gjøre deg flau over, det er det gutter gjør. Hvordan du unngår dette er bare å ikke bry seg, da blir det plutselig mye mindre morsomt å tulle med.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse