Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt og vil bli kjent med han. Vil vite litt om forelskelse.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i en gutt og jeg har så lyst til å bli kjent med han. jeg er venn med han på facebook men vet ikke hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg trenger er å vite litt om forelskelse! Takk :-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis det er forelskelse du vil vite mer om, kan du se på de artiklene jeg har lagt ved under! 

Hvis du vil bli kjent med han, så gjelder det bare å være frempå! Gi av deg selv, og ikke prøv å være noen andre - da går det som oftest galt, og du vil neppe oppnå det du ønsker. Ikke vær redd for å ta initiativ til å flørte, det er ikke bare gutten sin oppgave. Gjør små ting som å prøve å få øyekontakt, og smil til han når dere møtes. Prat med han, og vis han oppmerksomhet. Ikke la han føle seg som alle andre, det er egentlig det det handler om :) Gi han komplimenter om det passer, og fortell han hva du synes om han. Vær interessert i han, og spør han om han selv. Ta han på armen eller lignende, og gi han klem når du drar hjem f.eks. Om du ikke går på skole med han, eller har noe kontakt med han ellers, kan du jo sende han en melding på face eller liknende. Dette går bra!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse