Hopp til hovedinnholdet

Det føles ikke riktig å være sammen med han

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fikk meg kjæreste på fredag og i dag er det mandag. Han jeg ble sammen med har vært bestevennen min siden barnehagen, men det har vært veldig opp og ned hvor mye vi har vært med hverandre, men vi gikk i samme klasse i 7 år. Jeg har hatt crush av og på på han i ca. 4 mnd. I dag møttes vi første gang etter vi ble sammen. Det føltes egentlig bare ut som at vi var venner helt til en av våre felles venner dyttet oss sammen og fikk oss til å holde hender. Det var da det begynte å føles helt feil. Det var bare kleint og det føltes som vi bare gikk der, og jeg begynte å savne det å bare "crushe" litt på han, men fortsatt bare være venner. Jeg begynner å tro at jeg har mistet alt for han. Jeg har ikke lyst til å kysse han eller noe sånt i det hele tatt. Er kjempekeen på kjæreste og å kysse osv, men det føles bare feil med han :( jeg kan jo ikke bare slå opp etter 3 dager heller :/ hva skal jeg gjøre? Jeg håper jo på en måte at det skal bli bedre når vi har vært sammen lenger..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at du synes dette er vanskelig. 

Jeg synes du skal gjøre det som føles riktig for deg. Når det er sagt så blir det feil å være sammen med han når du egentlig ikke ønsker det eller har følelser for han. Da blir han på en måte "lurt"  

Jeg tror kanskje at han også har merket at det er noe som ikke stemmer. Det kan hende at dere passer best sammen som venner, og at det blir unaturlig for dere å være kjærester. 

Lykke til- jeg legger ved et par artikler som du kan ta en titt på.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse