Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil finne på noe med han

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har nettopp begynt på en ny skole. Jeg har møtt en gutt som jeg er blitt hodestups forelsket i. Han flørter ofte med meg, og vi snakker sammen nesten hver dag. Når fredagen kommer, og vi er ferdig på skolen gruer jeg meg alltid til helgen, fordi da får jeg ikke se han. Lørdag og søndag føler jeg meg skikkelig nedfor fordi jeg ikke får se han.. Jeg har nummeret hans, men tørr ikke spørre han om vi skal møtes! Tenk om han sier nei, eller om det blir skikkelig pinlig! Jeg trenger virkelig hjelp! Savner han kjempemasse hele tida, og jeg klarer ikke konsentrere meg om noe! Det er veldig frustrerende å ha det sånn :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du savner han i helgene og ønsker å se han. Du skriver at han flørter og viser interesse, da tror jeg at det går fint an og spørre om han vil finne på noe med deg, du kan ringe han, sende en melding eller spørre han ansikt til ansikt. Det er et uttrykk som heter "Den som intet våger, intet vinner" og det er kanskje noe i det, hvis man ikke tør å ta initiativ til å bli bedre kjent, hvordan kan man da bli bedre kjent? 

Hvis dere har neon felles interesser kan det være et godt utgangspunkt for en samtale. Kanskje dere begge liker å gå tur eller se film? 

Vær deg selv og ta deg god tid til å bli kjent med han. 

jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse