Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en jente, vi har holdt på i over en måned men alt er veldig av å på. Nå er den tiden kår vi ikke holder på og jeg er litt lei av hele greia egt. Det virker som om hun ikke liker meg lenger.. Hva skal jeg gjøre?!

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg liker en jente, vi har holdt på i over en måned men alt er veldig av å på. Har hørt 5 ganger at vi bare kan være venner og 5 ganger at hun liker meg og vil kanskje være sammen med meg. Nå er den tiden kår vi ikke holder på og jeg er litt lei av hele greia egt. Hun har ikke sakt at vi bare kan være venner men hun har sakt til noen gutter som har spurt om hun liker meg at hun har friendzona meg. Men det er kanskje fordi hun ikke vil at det skal komme rykter? Hun fikk 3 nye guttevenner på komf leir i helgen og nå virker det som om hun ikke liker meg lenger.. Hva skal jeg gjøre?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jenter kan være veldig vanskelige å lese, så det er ikke rart om du er forvirret. 

Du forteller at du har fått høre at hun liker deg og at hun bare vil være venner like mange ganger. Dette høres ut for meg som om hun ikke er helt sikker på hva hun skal gjøre. Rådet mitt til deg er at du burde ta en god og lang prat med denne jenta. Da burde du fortelle at dette er vanskelig for deg og at hun må bestemme seg. Dette vil sette hun litt på spissen, så det er mest sannsynlig at du får et ærlig svar.

Jeg har lagt til et par artikler som du bør lese, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse