Hopp til hovedinnholdet

Hei Jeg er så forelsket i en jente på min klasse men jeg tror ikke hun liker meg. Lurer på hvordan jeg skal få henne til å like meg og hvordan jeg skal spørre henne og hvordan man flørter.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er så forelsket i en jente på min klasse men jeg tror ikke hun liker meg så jeg lurer på om hvordan jeg skal få henne til å like meg og hvordan jeg skal spørre henne og hvordan føtter man

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) Jenter er slettes ikke lette å lese, så ikke dra noen drastiske konklusjoner om at hun ikke liker deg tilbake.

Du forteller at du lurer på hvordan du kan få henne til å begynne å like deg. Siden jeg ikke kjenner situasjonen, så er dette ganske vanskelig for meg å svare på. Det jeg kan bidra med er noen tips;

  • Vær deg selv. (ikke prøv å tøff deg osv.)
  • Bry deg om hva hun har å si.
  • Prøv å finne noen felles interesser/venner

Du lurer også på hvordan man flørter. I en av artiklene jeg har lagt til står det alt om hvordan man kan bli flink på å flørte. 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse