Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt på en nye skole hvor jeg syns en gutt er skikkelig tiltrekkende.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har begynt på en nye skole hvor jeg syns en gutt er skikkelig tiltrekkende. Han er morsom, hyggelig for hver gang vi snakker og alltid blid. Jeg visste aldri at han var med i en sånn "gjeng" hvor han røyker osv... Og at han har vært utro. Men nærmeste kompisen han er ganske grei mot meg og snakker med meg ofte. Værgang jg skal si noe imot så retter kompisen og viser den gode siden av han jeg liker. F.eks. Når han gjør noe morsomt så ser kompisen hans på meg og ler ekstra mye og sier han er morsom osv.. Sånn at jeg også skal le. Etter det får jeg vite at en annen i gjengen hans liker meg.. Det er så komplisert. Men alle rundt meg sier at han er annerledes mot deg enn det han er mot dem.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det jeg syntes du bør gjøre er å kjenne etter hva magefølelsen din sier. 
Hvem av guttene liker du best? Hvem tror  du at du kommer til å få det best med? Kjenn litt etter og kanskje det kan gjøre valget ditt lettere.

Du kan jo prøve å være med de ulike guttene med ikke så store mellomrom. Da merker du kanskje hvem du gleder deg mest til å møte eller hvordan du oppfører deg med de osv. Mye kommer an på hva du selv føler, og hvis du kjenner godt etter finner du nok svaret på hvem du skal velge. Som oftest merker man om kjemien er der eller ikke, og er ikke kjemien der med den du valgte, kan du alltids prøve med han andre. Lykke til!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse