Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kjæresten til å føle seg bedre

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er 14 og har en 19 år gammel kjæreste, han bor ikke i samme by som meg, så vi holder oss til å skype. Vi har aldri møttes enda, men vi planlegger det snart. Men det er ikke spørsmålet da, jeg er en person som har medfølelse osv, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si for å trøste folk skikkelig og sånn. Kjæresten min er en av de få Norge som har klippel feil syndrom, og han har blitt mobbet for det i barndommen, han sier det enda ikke er helt bra og han tenker ikke på annet. Han har grått foran meg når vi skypa pga det og han kan bli skikkelig deprimert enda. Han har verdens beste personlighet OG han ser bra ut, jeg har prøvd å fortelle ham at han er perfekt akkurat som han er og jeg elsker ham for den han er, men jeg vet ikke hva mer jeg kan si til ham. Vær så snill, kan jeg få noen tips til hva jeg kan fortelle ham for å få ham til å få selvtilliten tilbake, føle seg litt bedre osv? Jeg orker ikke å se ham være lei seg, heller ikke vite at han er det. Håper på svar. Jente 14.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så flott å høre at du lnsker at kjæresten din skal føle seg bedre. Det er ikke lett å føle seg "annerledes", og han er utrolig heldig som har deg til å hjelpe og oppmuntre seg. Det virker som du gjør en viktig jobb allerede, og jeg er sikker på at han setter pris på det du sier. Så flott å høre at dere også snart skal møtes. Jeg tror det er viktig at du husker på at selv om dere har snakket mye sammen på skype kan det vise seg at det føles veldig annerledes å møtes i virkeligheten. Jeg tror det beste er å fortelle han at du syns han er flott og vise at du liker å være sammen med han! Du kan også gjøre han oppmerksom på at han kan snakke med deg om det er noe spesielt som plager han. Jeg håper det blir et fint møte!


Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette liker jeg med meg selv!

En fornøyd ung gutt (Colourbox.com)

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

Les mer

Hva skal til for at du kjenner deg god nok?

Venner på skole  (colourbox.com)

Presset blant unge i dag er stort. Du skal være pen nok, flink nok, tøff nok, men fremdeles "normal" nok til å ikke skille deg ut. Finn ut hvorfor du er GOD NOK her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse