Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr disse tegnene?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er en jente på 14 år som er hodestups forelsket i en gutt.Både jeg og han har gitt hverandre tegn om det,tror jeg,i vertfall som jeg har oppdaget.Ofte tar jeg han i å se på meg,og da har vi øyekontakt,men jeg er så sjenert at jeg ikke klarer å holde det.Han har hjulpet med å ta opp en lapp,som jeg kun var millimeter unna med hånda.Jeg har venner som flauer meg ut med dette, de flirer når han går forbi, og da klarer jeg ikke å holde meg (jeg blir helt råd og ler).Så, her om dagen gikk han forbi, jeg var presset i en hjørne av vennene mine.Og de begynte å le,da ble jeg helt rød og lo også.Da han gikk forbi,smilte han,som en av vennene mine observerte.Men jeg har lest at forelskelse ofte brytes ut når en person viser deg tegn og er forelsket i deg.Det tror jeg at jeg kanskje har blitt.Han drar seg i skjorta hver gang han går forbi meg.Han og vennene "slåss" hele tiden, leking. Og han er aldri ute når jeg er inne, men når jeg ikke er der er han ute. Hva kan dette bety?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Gutter viser mange forskjellige tegn når de er forelsket i en jente. De du beskriver overfor passer godt inn. Det virker som om dere har god kontakt og at det er en litt skjult "stemning" mellom dere. Jeg skjønner godt at du synes det er vanseklig å vise følelsene dine for han, men om du tør så er dette supert. Da blir nok han litt tryggere på at du liker han også;)

Legger ved noen artikler som kan hjelpe deg litt på vei!

Lykke ti!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking