Hopp til hovedinnholdet

Hei! Er forelska eller jeg vet ikke om jeg er det. Hvordan vite om jeg er forelska eller ikke? Hvordan finne ur om han liker meg eller ikke? Klem fra en forelska nei uforelska nei en jente som er usikker om hun er forelska eller ikke.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Er forelska eller jeg vet ikke om jeg er det. Av og chatte med han får jeg sommerfugler i magen. Jeg vet ikke assa jeg sitter med HAN! Har jeg blanda følelser. For på en side liker jeg han på en annen ikke. Hver gang han snakker med sine kompiser og jeg får øyekontakt er det pinlig. Jeg liker han samtidig ikke har blanda følelser. Men kanskje jeg liker kompisen jeg vet ikke. Hvordan vite om jeg er forelska eller ikke? Hvordan finne ur om han liker meg eller ikke? Hvordan hvordan hvordan? Klem fra en forelska nei uforelska nei en jente som er usikker om hun er forelska eller ikke.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Følelser er ikke lette å lese, så jeg forstår frustrasjonen din. Du forteller at du tror du kanskje er forelska i en gutt. Du får sommerfugler i magen av å chatte med han og når dere får øyekontakt virker det litt pinlig. Dette pleier som oftest å indikere på at du liker han. 

Du lurer på hvordan du får vite om han er forelsket i deg. Dette er ikke så lett men det er noen tegn man kan lete etter. Dette kan du lese alt om i artikkelen jeg har lagt til under. (20 tegn på at han liker deg)

Jeg har også lagt til en annen artikkel som omhandler om du faktisk er forelsket eller om du bare er glad for å få mer oppmerksomhet, denne burde du sjekke ut!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse