Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg liker en jente veldig godt. Hun vet at jeg liker henne, men hun synes at jeg er plagsom. Hvordan skal jeg få henne til å like meg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker en jente veldig godt. Hun vet at jeg liker henne, men hun synes at jeg er plagsom, fordijeg sender henne litt for mange meldinger. Hvordan skal jeg få henne til å like meg. Hun ermså vanskelig å lese. Håper at jeg kqn få hjelp av dere. Mvh. Gutt 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er veldig mange som er enig i at jenter kan være vanskelige å lese, så du har en god grunn til å være fortvilet. 

Du forteller at hun synes at du er plagsom fordi du sender henne for mange meldinger. Jenter som gutter trenger pusterom, så hvis man er alt for opptatt av en person og prøver å kontakte henne/han hele tiden, vil de ikke bli spesielt glade. Det første du burde gjøre er å bare si beklager hvis du har vært plagsom. Deretter burde du ikke kontakte hun på en liten stund. Hvis dere pleier å prate litt sammen burde du vente til hun oppsøker deg. 

Du lurer på hvordan du kan få hun til å like deg. Dette kan være litt vanskelig. Man kan nesten ikke tvinge en person til å like deg, så det må hun få velge selv. Det du alltid må huske er at det finnes mange millioner jenter i verden, så det er nesten umulig at ikke en passer for deg.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse