Hopp til hovedinnholdet

Vår første krangel

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Kjæresten min er på utveksling og vi har ikke sett hverandre på snart 3mnd.. Jeg savner han veldig og klarer ikke å være glad. Jeg synes skolen er slitsom og snakker nesten bare om han til venner og familie. Han har det gøy og opplever nye ting, mens jeg ligger på sofaen og savner han. Det er som at en del av meg er borte.. Jeg vet at jeg også må ha et liv men det er lettere sagt enn gjort. I går var han ute og drakk seg full for første gang, noe som svært skuffende. Han sier at det kommer til å skje flere ganger ettersom de nye vennenne hans gjør det. Jeg ble skikkelig lei meg og skuffa ettersom jeg føler han har forandra seg..og jeg er usikker på hvem han kommer til å være i fremtiden. Han er veldig opptatt av trening og satset. Men det ser ut som at den tiden er over. Men jeg stoler selvfølgelig på han. Det er ikke det at han kan gjøre noe dumt i fylla..men jeg bare trodde han var annerledes! nå har vi vår første "krangel". også et skuff han ikke skjønner jeg er lei meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 


Det er alltid tungt å savne noen, samtidig som det kan være fint å ha noen å savne. Følelsen av at han er på eventyr, mens du driver med det samme gamle kan også være litt kjedelig. Det du skal vite er at man forandrer seg så lenge man lever, og det høres ut som om kjæresten din har fått nye impulser som påvirker han. Det trenger ikke å være noe galt i det heller. Det at han drikker trenger ikke å være et problem, men jeg skjønner at for deg som er så langt borte, så virker det som om det er en annen person som kjæresten din plutselig. 

Jeg synes du skal prøve å snakke med han igjen og si at du skjønner at han har det spennende, men at du savner han og synes det er tøft. Det kan godt hende at det kan være litt vanskelig for han å skjønne at du savner han så mye, men det kommer han til å skjønne etterhvert. Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse