Hopp til hovedinnholdet

Redd for å møte vennene og foreldrene hans..

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Holdt på med en gutt litt over en måned nå og har enda ikke møtt vennene hans. Men det skjer nok etterhvert. Men jeg gruer meg helt sinnsykt. Jeg er redd for at de ikke skal like meg. Ka kan jeg gjøre? Og samme med foreldrene. Har bare møtt de ett par ganger for jeg er "redd" for møte på dem.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er ofte skummelt å møte vennene eller foreldrene til kjæresten sin. Man ønsker gjerne å vise seg fra sin beste side og gi et godt inntrykk og blir derfor sjenert. Prøv å smile, stille spørsmål og finne ut om dere har felles interesser- det blir litt som å få seg en ny venn. Det viktigste er bare å være seg selv! Kjæresten din liker deg jo som den person du er og har sikkert fortalt mye positivt om deg. Selv om det selvfølgelig er hyggelig å komme godt overrens med familie og venner er det enda viktigere for dere to å ha et godt forhold! Jeg legger ved to artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse