Hopp til hovedinnholdet

Hei, Jeg har møtt denne jenta. Problemet er at det er veldig vanskelig for meg å vitehvis hun liker meg eller ikke. Hva tror dere? Har dere noen tips på hvordan jeg kan gå ut av "friendzone"?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg har møtt denne jenta. Og for første gang i livet jeg faktisk føler at hun er den rette. Hun er den personen jeg kan være meg selv med, og kjeder meg aldri med. Vi går ut nesten hver dag, men vennina hennes liker ikke det, så hun prøver å stoppe henne i å gjøre det. Men det er ikke det som er problemet. Problemet er at det er veldig vanskelig for meg å vitehvis hun liker meg eller ikke. Hun har det morsomt når hun er med meg, og føler seg trygg. Vi har også holdt hender noen ganger mens vi sto sammen på longboard. Hva tror dere? Har dere noen tips på hvordan jeg kan gå ut av "friendzone"? Jeg prøver å gi henne hint, men selvfølgelig jeg kan ikke forvente av henne å ta første steg. Kunne dere hjelpe meg? Hilsen en forvirret gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) Jenter kan være veldig vanskelige å lese, så jeg forstår at du kan føle deg forvirret. 

Du forteller at du vil vite om hun liker deg eller ikke. Jeg har da lagt til en artikkel under som kan fortelle deg akkurat dette. Her ser du etter tegn som personer viser om de har et godt øye til deg. 

Hvordan du skal komme ut av denne ''friendzonen'' kan være vanskelig, men jeg skal prøve å hjelpe deg så mye som mulig. Prøv å bruke den meste tiden dere er sammen til å være alene. Da kan dere prate og du kan komme med de følelsene du har for henne. Et bra tips er å f.eks. gjøre dette på en overnatting eller på kvelden/natten. Man er mye mer impulsiv når det er mørkt. 

Jeg har lagt til enda en artikkel som passer bra, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse