Hopp til hovedinnholdet

Usikker på kjæresten

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei,jeg liker, og er sammen med en som forvirrer meg,vet ikke hva han vil! Vi har vært sammen nå i 2 uker, men han e så vanskelig.Det begynte med at vi begge åpnet oss for hverandre og var veldig ærlige på det.Han likte meg før også og det var han som alltid tok første steget. Sa hei først, startet samtale osv,men siden vi e sammen så er det bare jeg som viser interesse for forholdet.Samtidig så virker han som "veldig interessert", og det er det som gjør at jeg ikke gir opp.Jeg føler meg veldig dårlig,han bruker lang tid på å svare alltid.Han gir meg aldri sjanse til å bli bedre kjent med han men svarer nesten alltid.Jeg får aldri holde en lang samtale med han og føler at han bruker mest tid på vennene sine. Det gjør vondt når jeg tenker på ham,og føler at jeg er usikker på kjærligheten hans.Jeg smiler uten grunn.Er jeg forelsket? Jeg vil ikke oppleve hjertesorg igjen:(Hva skjer med han han var veldig opptatt med meg før:(? Liker han meg ikke nå?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Når man er i et forhold er det veldig vanlig å ha litt ulik oppfatning av hva man mener et forhold skal innebære. Dere har som sagt vært sammen i bare to uker, og da er det helt vanlig at dere enda ikke er helt sikre på hverandre. Jeg tror det første og viktigste dere kan gjøre er å bli bedre kjent med hverandre. Bruk tid sammen, snakk sammen og finn ut hva dere liker å gjøre sammen! Det er nok veldig lurt for at dere skal bli tryggere på hverandre. Som du sier så virker det som om han liker deg veldig godt, men kanskje han også er litt usikker på hvordan han skal forholde seg til deg. Kanskje du kan foreslå at dere skal finne på noe sammen bare dere to, hvor dere får tid til å snakke sammen? Da vil du kanskje finne ut bedre om du virkelig er forelsket i han. 

Håper det går seg til etter hvert, og at dere finner en måte å bli mer sikre på hverandre!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse