Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Dette er en jente på universitetet og er interessert i en gutt. Vi ser hverandre ofte på skolen, men hadde aldri snakket. Jeg visste ikke at han var interessert i meg men jeg så han at har ser på meg forskjellig måte. Forrige uke på onsdag kom han bort til meg på tbane stasjonen og hilste på meg og vi ble kjent med hverandre. Jeg er ikke norsk og jeg er muslim, men jeg ser ikke ut som en muslim (klær osv...) dagen etter vi så hverandre igjen på lesesalen, vi bare sa "hei" til hverandre. og da skolen var ferdig var jeg på tbane stasjonen, han så meg, vi var ganske nære, men han snakket ikke meg med idet hele tatt. det var han som kom først til meg og hilste på meg. og han sa faktisk "hjertet mitt slår veldig fort i det siste dagene, vet du hvorfor?" og jeg trekker meg denne som "jeg liker deg, er interessert i deg". Vet ikke hvorfor han lat som han ikke har sett meg. han brydde seg ikke om meg, jeg følte meg så dårlig. jeg vet ikke nå hva jeg skal gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er vanskelig å vite om en annen person liker deg eller ikke. Men, med tanke på at han har gått bort til deg og sagt hei viser han tydelig interesse. Jeg anbefaler deg å bli bedre kjent med han, jo bedre du kjenner han jo lettere er det å vite om dere har god kjemi/ noe til felles. Selv om det er skummelt må man ofte ta det første steget, fortell om deg selv og still spørsmål om han. Etter å ha bli kjent med hverandre kan du prøve å flørte litt og se om han gjengjelder flørtingen, gjør han det kan det tyde på at han liker deg. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse