Hopp til hovedinnholdet

Er han forelsket i meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et problem... Jeg vet ikke om jeg har følelser for denne gutten, men jeg blir fortsatt utrolig forvirret av han! Før helgen var jeg og en venninne med han hjem, sant? Og alt var helt normalt, vi tulla og hadde det gøy alle tre. Utover kvelden begynte han å stryke meg litt på armen/skulderen når han sa noe, og noen ganger på kinnet. En gang når jeg satt ved siden av han, hadde han hånden på leggen/foten/generelt benet mitt! Vet ikke om det var tilfeldig eller ikke, men virket ganske gjennomtenkt. Resten av kvelden virket han ganske sjalu visst jeg snakka med/om andre gutter også. Og så begynte han å klemme meg litt og "tok" på meg og så videre. Men idag så snakka han nesten ikke med meg!! Er det fordi han skal være hard to get, eller? Jeg blir utrolig forvirret om han spiller hard to get, eller om han bare er uinteressert i meg? For, flere har sagt at han ser ut som han er forelska når han snakker/ser på meg.. Hva skjer? Håper på et klokt svar. Jente, 15 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes det høres ut som om han liker deg, men at han kanskje blir litt tilbaketrukken hvis du ikke viser det samme tilbake. Hvis han føler at du avviser han, så kan det være grunnen til at han prøver å avvise deg tilbake for kanskje å virke sterk. Hvis du ikke vet om du liker han, så synes jeg du skal prøve å finne det ut :-) Bruk tid sammen med han og bli bedre kjent!


Siden alle vennene dine også sier at det virker som om han er forelsket i deg, så synes jeg du skal prøve å ta se om det kan være noen kjemi mellom dere. Det er ikke lett for meg å si hva han tenker og føler, det er det nesten du som må finne ut av ved å snakke med han om, selv om også det kan være vanskelig. Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse