Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil også at kjæresten min skal ta initativ til å møtes

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15 år gammel jente. Jeg har vært sammen med kjæresten min i over 6 måneder nå, men de siste 2 månedene har jeg vært den eneste som har spurt om vi skal møtes. Han sier at han ikke er lei av meg, så tror nok ikke det er det. Men jeg er så lei av at det er alltid jeg som må spørre om vi skal møtes, for hvis jeg ikke spør blir det aldri noe... Han sier at han ikke vil slå opp heller, så skjønner ikke hvorfor det er sånn... Og han vil heller sitte å spille med kompisene hele dagen enn å være med meg... Venninna mi har også kjæreste, og i det forholdet er det begge som spør om de skal møtes. Jeg ønsker så inderlig at kjæresten min kan begynne å ta litt mer intitiativ i forholdet våres og ikke bare jeg... :( jeg har snakket med han om det flere ganger, men han har ikke gjort noe med det... Hva bør jeg gjøre? Pliiis hjelp meg! Hilsen en fortvilet jente :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det virker som at du tenker mye over dette, og at du også har fått vite hvordan andre har det også. Jeg forstår at det er bare du som må ta kontakt for at det skal skje noe, at du har snakket med han om deg og at han sier at han gjerne vil være med deg. La han få vise det også. Jeg tenker; hva om du ikke tar inititativ til å møtes men fortsetter å snakke med han og sende meldinger. Du gjør at han må ta det opp selv. Og hvis han spør om hvorfor du ikke har spurt da kan du fortelle han igjen hvordan du opplever ting, og fortelle at jeg har snakket om det før og du har lyttet men ikke gjort noe med det. Jeg tror du kommer til å finne ut av; om du ønsker å være sammen med han med den relasjonen dere har i dag, eller om du ønsker å ha det annerledes. Jeg synes du er modig som tar det opp og at du er reflektert. Tenk at du skal bli behandlet med kjærlighet, omsorg og respekt! Artiklene under kan hjelpe deg, så les disse. Ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse