Hopp til hovedinnholdet

jeg er en jente som har vært forelska i en gutt i 10 år!

 

Spørsmål
hei =) jeg er en jente som har vært forelska i en gutt i 10 år! vi møttes i barne hagen og jeg falt for ham da! det er sikkert noe gærent med meg,men men. hvertfall, i 7.klasse rett før sommerferien så sa en venn av meg at jeg likte han, så spurte han meg om jeg likte han, og jeg blei drit nervøs og svarte nei, det er det dommeste jeg noen gang jeg har gjort, og etter det ,så snakka han ikke med meg, så på meg eller noe. jeg blei veldig lei meg. men nå går jeg i niende og han begynner å se på meg igjen, hva er det jeg skal gjøre? j14
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Alle som har opplevd det vet at forelskelse er noen av de sterkeste følelsene man kan kjenne. De fysiske reaksjonene den forelskede opplever i nærkontakt med den begjærte er tydelige; skjelving, stamming, rødming, klønethet, raskere puls, gele i knærne. Det er ingen tvil om at forelskelsen sender sjokkbølger fra hodet og helt ned i tærne.
Jeg tenker at dersom du ønsker at noe skal skje her, så må du tørre å vise litt av deg selv. Den beste og enkleste måten å gjøre dette på, er å ta et initiativ ovenfor denne gutten selv. Kanskje han til og med håper og venter på at du skal gjøre det, siden han vet at du liker ham?
De fleste gutter synes slike ting er minst like pinlige som det jenter synes, så det kan være at han synes det er sjarmerende om du tar initiativet.
Hvis ikke du vil spørre ham direkte kan du jo sende ham noen ekstra blikk og smile litt ekstra til ham og sånt, så kanskje han tar initiativet? Jeg har lagt ved en artikkel om flørting, ta en titt på denne om du ønsker noen gode flørte tips.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva kan du om spillavhengighet?

Er det flest jenter eller gutter som har spilleproblemer?