Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han til å like meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt veldig godt. Jeg har møtt han et par ganger bare, fordi han bor ikke her. Han bor i nabobyen da<3 men. vi kjenner ikke hverandre såå godt, vi snakker av og til, og plutselig sa han "alle burde vært som deg" og sendte meg hjerte, var rart for jeg har aldri trodd han ville snakke med meg. Han er med i politikk og:) hvordan skal jeg snakke med han, og imponere han? Over nett først, siden vi ikke bor i samme by.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så koselig at dere snakker sammen! :-) Å være hyggelig er noe som alle setter pris på. Snakk med han og spør om hvordan han har det. Spør om familien hans og lignende, for å bli bedre kjent. Å vise at du bryr deg er det viktigste :-) Heller ikke vær redd for å ta kontakt med han. Etterhvert så synes du skal spørre om dere skal møtes :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp.

 

Lykke til!  

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse