Hopp til hovedinnholdet

Hvilken gutt skal jeg velge?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg føler jeg sliter med et veldig stort problem. I sommer møtte jeg en fyr som jeg virkelig forelsket meg i, vi datet en stund, men plutselig en dag ville han ikke snakke med meg lenger, han bare forsvant, jeg ble knust, men enda kom jeg ikke over han. Etter noen måneder uten svar fra denne gutten, bestemte jeg meg for å prøve å komme over han ved å møte en annen gutt. Jeg ble ikke akkurat forelsket i denne andre gutten, for jeg hadde fremdeles følelser for den første, men denne gutten ble forelsket i meg. Noen måneder senere tok den gutten jeg har følelser for kontakt med meg igjen, og vi begynte å date igjen, og plutselig har jeg to jeg dater på samme tid. Jeg har prøvd å droppe han jeg ikke har følelser for, men klarer ikke for jeg vet jo ikke om den andre gutten drar fra meg igjen, og da mister jeg jo begge. Samtidig føler jeg at jeg overtenker på den gutten jeg har følelser for fordi jeg er så redd for å miste han igjen. Hva kan jeg gjøre for å kunne få litt ro?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er aldri smart å holde på med to gutter samtidig. Plutselig finner de ut av det og gidder ikke mer. Jeg anbefaler å finne ut av hvem du har best kjemi med og deretter dumpe den andre. Prøv å finne den du har flest felles interesser med hvem du kan flørte naturlig med. Jeg legger ved et par artikler som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse