Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre om hun sier nei. Jeg er redd.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg har vært forelsket i en veninne av meg i ett og et halvt år og fortalte henne at jeg likte henne for rundt to uker siden. Hun ble veldig glad, men var ikke forelsket i meg sa hun. Etter det har vi hatt tett kontakt og snakket mye. Jeg er helt trygg på henne og hun på meg. Forelskelsen min er ikke bare en lett forelskelse fordi jeg har lyst til å ha sex med henne. Forelskelsen er sterk og har grodd fram etter et langt vennskap. Jeg har prøvd å kysse henne, men hun følte seg ikke klar ennå. Vi snakker mye og jeg føler vi kan spørre hverandre om hva som helst. Jeg håper vi kan bli sammen snart, og jeg har en god følelse, men jeg er også redd for at hun ikke klarer å bli i meg på samme måte. Jeg er ikke redd for å miste henne som venn, men jeg er livredd for at vi ikke skal bli sammen. Dette er min første forelskelse og jeg lengter etter en kjæreste. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre om hun sier nei. Jeg er redd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du liker denne jenta veldig godt, og det er forståelig at du ikke vil ødelegge det gode vennskapet dere har. Dere snakker jo veldig mye sammen, så det virker som dere har god kontakt og at hun trives med å snakke med deg. Hun har jo sagt at det mangler gnisten. Jeg har dessverre ikke noe fasitsvar på hvordan du kan få henne til å bli forelsket i deg, men en idé kan være å flørte litt med henne og se hvordan hun reagerer på dette. Se tips til flørting i artiklene under. Lykke til !


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse