Hopp til hovedinnholdet

Han liker meg bare som venn...

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15 år. Jeg liker en gutt. Jeg har en venninde som kjente han gutten. Jeg ble kjent med han gjennom henne. Vi snakket ofte på snapchat, og en dag var vi alle tre sammen ute. Han var utrolig kjekk og jeg likte han veldig godt med første blikk. Dette er nesten ett år siden nå, men den gangen likte han hun venninda mi, men ikke nå. Etter en stund begynte han å like en annen venninde av meg. Men hun likte ikke han. Vi har snakket på snapchat i snart 1 1/2 år hver eneeste dag. Jeg likte han fra første stund og han har alltid visst det selv fordi jeg har sagt det til han. Han sier at jeg er digg og sann og han sluttet nettopp å like hun venninda mi. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har sykt lystpå besøk til han, han bor ca 1 km fra meg, men han liker ikke meg mer enn som venn. hva kan jeg gjøre for at han skal begynne å like meg? Vi har vært sammen 1 gang på ekte. men snakker hver dag. Takk på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Selv om du liker han godt må du tenke godt over om du vil ta initiativ i denne situasjonen. Husk at han har hatt mye kontakt med vennene dine. Dersom dere har kontakt kan det fort bli sjalusi og drama. Husk også at han bare liker deg som venn. Er han klar på dette tyder det på at han ikke er interessert og man kan ikke tvinge noe til å like en annen. Prøv heller å få kontakt med en annen gutt. Prøv å flørte litt og se om han gjengjelder flørtingen! Jeg legger ved et par artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse