Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jeg ikke har møtt.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Dette kommer nok til å høres helt galt ut men jeg er helt hodestups betatt av en gutt som jeg har sett på nettet. Har stalket han siden september og har funnet ut at han bor 7 timer unna (sjekket på google maps..). Han er bare HELT perfekt og så sykt deilig. Ber hver kveld om at jeg skal få møte han en dag gjennom en tilfeldighet eller noe, selv om jeg skjønner at det er absurd. Jeg føler allikevel at han er ment for meg, på en eller annen rar måte. Har lagret alle bildene jeg fant på nettet av han på mobilen som jeg ofte ser på og har vært ganske hjerteknust i det siste, jeg vil ha han sånn. Jeg tenker at når jeg får muligheten skal jeg dra ned til hvor han bor og "tilfeldigvis" møte han. Jeg kan jo ikke bare legge kan til på facebook eller noe heller, en vilt tilfeldig jente uten profilbilde eller noe legger han ikke til. Han har og over 800 venner så han er nok veldig populær i forhold til meg. Hva skal jeg gjøre?? går gal snart! Jeg har så inderlig lyst at han skal elske meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er tyelig at du har veldig sterke følelser for denne personen, og at du tenker mye på han. Men selv om det kan være fint å ha noen å drømme om og tenke på, så er det også lurt å være realistisk. Denne gutten aner jo ikke hvem du er, og sansynligheten for at dere kommer til å møtes er veldig liten. I tillegg så bor han så langt unna at et forhold nok ikke ville fungert så bra. 

Så mitt tips til deg er å prøve å komme deg over denne gutten. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men du må prøve å være litt streng med deg selv. Bestem deg for å ikke tenke på han, og avfinn deg med at det ikke kommer til å bli dere to. Så lenge du lar deg selv drømme om han og ser på bilder av han, vil det være vanskelig å glemme han, så unngå det. Det tar jo selvfølgelig litt tid å komme over noen man har så sterke følelser for, men hvis du går aktivit inn for det er jeg sikker på at du vil klare det. Jeg legger ved et par artikler hvor jeg tror du kan finne noen nyttige tips. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse