Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han tilbake?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Først starta det med at vi hadde det perfekt saman, snakka i lag kvar dag og møtest ofte. Så begynte det berre å dabbe av, han var mykje meir med kompisa og jentevennar enn meg. Så sende eg ei melding å sa eg ikkje likte det, og at eg ville vi skulle snakke meir sammen, og at eg hadde hørt rykte om at han var utro mot meg(veit det er dumt å sende sånt på melding). Han sa at ryktene var ikkje sanne og at han hadde det travelt og derfor blei det lite tid til oss to. Eg trudde det skulle forandre seg, men det blei berre verre. Kontakten mista vi nesten helt, også reiste han på ferie. Når han kom heim virka han rar, og var ikkje lika gira av å kysse meg som han var før. Dagen etter ville han ikkje kysse meg, og gikk uten å sei hade. Så eg sendte han ei melding å sa eg måtte snakke med han. Dagen etter snakka vi, og da fortalte han at følelsane hadde begynt å forsvinne, og han trur dei ikkje kjem tilbake!Så slo vi opp!No ignorera han meg.Kva kan eg gjer for å få han tilbake?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er umulig å tvinge en gutt til å like deg. Dersom dere har slått opp og han unngår å snakke med deg anbefaler jeg deg å heller å komme deg over han enn å prøve å få han tilbake. Selv om det kan være vanskelig er det ofte det beste. Kjærlighet og forhold går ikke alltid slik man ønsker og da må man gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg legger ved en artikkel som du burde lese, lykke til!


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse