Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i bestevennen min, hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i min bestevenn, og det har ikke vart så lenge heller... Vi klinte på en fest, og snakket litt mye sammen og så begynte følsene mine å komme. Går i klasse med han, og han har likt meg før også, men vi kranglet for noen måneder siden og ble først venner igjen på den festen. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, får jeg har aldri likt enn venn av meg, og vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg. Snakker med han konstant, men vi prøver å late som ingenting. Når vi er med venner osv pleier vi å se film, og holde hender og sånt... Og jeg trenger hjelp, for jeg vil noe mer enn bare vennskap.. Men vet ikke hvordan jeg skal se om han er interssert/si det til han. Håper jeg får svar raskt -En utålmodig jente som venter på svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Prøv å vise han at du liker han! Flørt med han og snakk med han. Ta det første steget og si at du liker han. Hvis du synes det er skummelt kan du kanskje bare sende han en melding? Det står en del gode tips og råd i artiklene under, håper det er til hjelp! Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse