Hopp til hovedinnholdet

Tror du han kanskje har funnet seg en annen? Er alle gutter sånn?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Rett før sommerferien var det en gutt som var veldig forelsket i bestevenninnen min. Men etter noen uker fortalte hun han at hun ikke var forelsket tilbake. For noen måneder siden ble den samme gutten forelsket i meg. Det begynte med at vi chattet mye og sånt, og etter en stund skulle han komme til meg. Det skjedde ikke noe, og vi holdt egentlig ikke på. Etter en uke skulle vi møtes igjen og da var det mere flørting. Han holdt meg i hånda og småflørta hele dagen. Vi fortsatte å chatte ogvi begynte å sende hjerter. Etter noen uker møttes vi igjen, og da kysset han meg. Det ble mye kyssing hele dagen. Etter det så møttes vi enda en gang og det samme skjedde, men etter første gang vi kysset, og ukene etter begynte vi å chatte mindre og mindre, og nå chatter vi ikke i det hele tatt og han starter aldrig samtaler som han gjorde før. Men hansker han fortsatt liker meg! Men jeg er veldig usikker på hvorfor han slutta å chatte? Tror du han kanskje har funnet seg en annen? Er alle gutter sånn?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å vite om den andre er forelsket om han ikke sier det eller ikke svarer om du spør. Særlig i ungdomsårene har vi vel en tendens til å ikke si det vi mener, enten fordi vi er sjenerte eller fordi den rette situasjonen ikke dukker opp.

Jeg tenker at du kan tenke etter hva du er, forelsket eller ikke, og om er du tilfreds med en melding en sjelden gang? Om du vil mer enn bare å chatte, er det opp til deg å handle. Om du ikke synes det er nok, kan du jo sende andre meldinger som gjør at han svarer med mer enn det?  Du kan jo be om at dere skal møtes, og kanskje gjøre noe sammen? Ellers kan du jo prøve å få en venn/venninne til å snoke litt for å høre om han har snakket om det til andre.

Ingen facit på dette, dessverre, men jo mer tydelig du er, jo mer vil jeg tro han viser. Og da slipper du jo å lure. (Alle gutter er ikke like ;)

Håper dette var til hjelp! Lykke til :)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse