Hopp til hovedinnholdet

Stoler han på meg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er usikker om gutten jeg er sammen med liker meg? Han sier han liker meg. Vi er sammen. Men han bor 4mil unna i hverdagen, men i helgene bare 3km unna. Han vill ikke forelle folk at vi er sammen. Vi snakker egentlig veldig sjelden på Facebook. Og det er ikke alltid vi snakkes i helgene eller. Jeg vet ikke helt hva som skjer? Jeg vet ikke om han stoler på meg? Hvordan tester jeg om han stoler på meg untatt han legger merke til det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg synes du skal snakke med han om dette. Bare si det som det er! Det er ikke så rart at du lurer på akkurat hvor dere er i forholdet, hvis dere ikke ser hverandre så ofte. Det er ikke noe galt i å ikke se hverandre hele tiden og ikke snakke konstant, men jeg skjønner at du lurer på hva som skjer. Jeg synes du skal snakke med han om det og bare si akkurat det du føler :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse