Hopp til hovedinnholdet

Jeg er snart 15 år og liker en som er 10 år eldre

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på snart 15 år, og jeg sliter veldig med en ting.. Jeg tror jeg liker en gutt/mann som er 10 år eldre enn meg,veldig godt! Han er ganske grei og jeg snakker mye med han, men det er flere problemer. For det første er han bekjent av familien min, noe som ødelegger alt. Og for det andre så vet jeg at han er en type "fuckboy", og dette var noe broren min, som er god venn av han, fortalte meg. Jeg får ikke lov å snakke med han av broren min, men det er helt umulig å slutte, fordi jeg liker han ganske godt! Både jeg og han jeg liker har prøvd å slette hverandre fra blant annet SnapChat, men det ender opp med at begge legger hverandre til igjen. Det jeg lurer på er, er det dumt av meg (og han) å snakke med hverandre? Jeg tror han bare er ute etter å ligge med meg, men samtidig oppfører han seg ganske ordentlig . Vi snapper enda mye og jeg minner han alltid på at jeg bare er 14 år... Hilsen en forvirret jente!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Jeg forstår at du liker han og har følelser, og at han kan være en hyggelig mann. Uansett, etter hva du skriver så høres det ut som at broren din har rett her og at du bør holde deg unna. Selvom han oppfører seg ordentlig og sånt så er det heller bedre du venter til du er eventuelt 18 år. Hvis du fortsatt liker han da og han deg så er det en ting, men nå er det for tidlig. Aldersforskjellen er for stor og dere er på forskjellige stadier i livet. Gjeldende at han kanskje er en gutt som er ute etter sex også gjør at det er enda en grunn til å komme videre. Hva med å se om det er noen andre i din aldersgruppe som kun passe eller fokusere på noe annet? Jeg vet det er vanskelig å blokkere og slette, men jo før du gjør dette jo bedre er det. Ønsker deg lykke til videre, vi har noen artikler som kan hjelpe deg!


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse