Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt veldig godt

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei er egt. 12 Samma det xD jeg liker veldig godt en gutt som er 13/14 år han er snart 14. Jeg og han har kjent hverandre siden vi var bitte små, å jeg er veldig glad i han. Han driver å tuller mye med meg og vi har prata litt om sex bare litt! Vi sender inni mellom mld og jeg pleier å si hva jeg føler fordi jeg har det ikke så bra hjemme:( så han trøster meg på en måte. Vi har skrivet mange ganger at vi er glad i hverandre:)<3 jeg og han går på TKD/kampsport og noen ganger når vi tar selvforsvars teknikker så går han veldig inn på meg. Han dulter mye borti meg og er veldig tullete med meg:)<3 Moren hans driver å tuller med ar vi må ta munn mot munn metoden og sånt xD Kan det bety noe at moren hans driver og tuller med oss?? Flørter han med meg?? Jeg vil ikke miste han som venn vis jeg spørr han !! Kan jeg gjøre noe sånn at han kommer til meg og ikke jeg til han!? Hjelp!!!! PS nett siden deres er helt rå, elsker dere ung.no<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss, og takk for ros.

Det kan nok bety noe at moren hans tuller med dere, kanskje hun vet at han kanskje har følelser for deg?

Det du beskriver i spørsmålet dit kan være tegn på at han liker deg, og flørter med deg. Du kan finne flere ulike tegn i vedlagt artikkel.  

Jeg forstår at du synes det kanskje er litt skummelt å spørre han. Det er ikke sikkert at du vil miste han som venn hvis du spør han, men det kan hende at det vil bli en litt rar stemning mellom dere, men at det retter på seg etterhvert. Du kan prøve å hinte til at du liker han ved f.eks. å smile til han eller prate med han. Men det finnes nok ikke en "enkel" måte å få noen til å spørre, når noen skal spør noen å bli kjærester er det noe som man må ønske og ville selv. 

Det er også viktig at du er deg selv, og bruker god ti på å bli ordentlig kjent med han. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse