Hopp til hovedinnholdet

 Skal jeg spørre rett ut om å bli sammen eller spørre om date?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er forelsket i en jente i klassen og hun vet det. men nå skal jeg spørre henne... skal jeg spørre rett ut om å bli sammen eller spørre om date? varer forholdet evt lenger ved date? takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du ikke kjenner henne eller har holdt på med henne i det hele tatt vil jeg si at det er å gå litt for fort frem å bare spørre henne om dere skal bli sammen. Som du sier kan du evt. ta henne med på en date eller ihvertfall bli bedre kjent med henne først. Hvis du etter en stund føler/vet at hun også har følelser for deg kan du spørre hun, men jeg vil tro at risken er litt for stor hvis du bare spør henne. Jeg legger ved noen artikler som du kan se på. Lykke til :)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse