Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg snakke med han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

For snart 2 måneder siden slo typen min opp med meg. No har han blokka meg på instagram, (har hørt det e pga at han trur eg har gjort noko mot han, men han fant ut at det ikkje var meg, men har fortsatt ikkje unblokka meg.) Også snakkar han masse med ei eg gikk i klasse med i fjor(eg og ho var venna, men er uvenna no), og eg fortalte ho nokon små ting om han når han slo opp, for eg var så lei meg. Dette er ikkje første gang ho går etter ein eg lika/vert sammen med. Eg lika han veldig godt enda, og det såra veldig det som har skjedd. Ska eg snakke med han,å spør koffor han har blokka meg? Vil så gjerne prøve å sjå om vi kan bli sammen igjen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du ble såret og synes dette er kjipt. 

Det kan nok hende at det er lurt å ta en prat med han. Hvis han gir tydelige tegn på at han ikke liker deg lenger, vil jeg råde deg til å akseptere det. Man kan ikke "tvinge" noen til å plutselig bli forelsket igjen. 

Hvis du skal snakke med han, er det viktig at du er deg selv og sier det som det er. Hvis du føler at du burde si unnskyld for noe, synes jeg du skal gjøre det. 

Det er nok ikke sikkert at dere blir kjærester, men du kan iallefall prøve å bli venn med han igjen? 

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse