Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble flau

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente som går siste halvåret på barneskolen nå. Jeg er tror jeg liker to gutter... Begge som kj, men på forskjellige måter. Og de to er ganske mye "sammen"(som venner). Og jeg var på butikken for noen dager siden og sto og så på en ting, så snur jeg meg og krasjer nesten i begge to... Det var veldig flaut. Jeg ble også veldig flau fordi jeg var sånn halvsyk den dagen og følte at jeg så helt tullerusk ut! Og det var veldig flaut at jeg nesten krasjet i begge og begge så på meg, og når de hadde gått litt lenger var det som om de snakket om meg og det! Håper på svar fort❤️ Klem fra flau forelsket jente 12

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du synes at denne situasjonen var flau. 

Noen ganger skjer det "uhell" slik som du beskriver, og det føles som man har "dummet" seg ut. Det er helt vanlig og det er naturlig å føle seg flau etter noe sånn. 

Det handler om å prøve å ikke gjøre det større en det det er. Det kan skje for alle. 

Jeg forstår at du synes det er dumt hvis de snakket om deg. Men for alt du vet, kan det være at de snakket om noe annet. Jeg tror nok ikke at disse guttene tenker så masse på dette lenger og har nærmest glemt det. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse