Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker fortsatt gutten som bare vil ha meg for sex

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år og har et virkelig stort problem og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Siden mai/april i 2015, har jeg ikke klart å slutte å tenke på en gutt. Han er 5 år eldre enn meg, og jeg snakker med han av og til. Vi var gode venner en stund, men så merket jeg at han ville mer. Problemet mitt var at han var sammen med en an jente, en venninne av meg. Jeg sluttet å snakke med han for jeg følte meg så slem. Men i september 2015, startet han igjen, med å flørte sykt mye og si akuratt de rette ordene for at jeg skulle falle for det. Jeg ble forelsket i han. Så etter en stund, fann jeg ut at han kun var ute etter sex, og han var fortsatt sammen med den samme jenta. Jeg følte meg som dritt. Han holder fortsatt på, og det verste er at jeg fortsatt vil ha ham. HVA SKAL JEG GJØRE? Plis svar så fort du kan.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det er leit å høre at du har det sånn. Det er helt naturlig å få følelser og like noen som gir en oppmerksomhet og som får en til å føle seg satt pris på. Samtidig så forstår du selv her også at han vil ha oppmerksomheten din og være med deg når det passer han. Det at han har jente allerede betyr jo at det ikke kan bli dere to og det er ofte veldig leit å oppleve det.

Så jeg tror det beste du kan gjøre i denne situasjonen er å fortelle han at dere vil forskjellige ting og at det at han har jente allerede er en ordentlig turn-off. Så kutt kontakten med han, si at  det ikke er bra for deg å ha kontakt siden du liker han og du vil få tid til å kunne gå videre for å få noen som er bra for deg. FOR DET ER DU FORTJENT! Du fortjener det beste og å ha det bra hele tiden og også ha en gutt som får deg til å føle deg bra og at han bare har deg og vil være med deg, som du er og ikke bare bonussdelen sex som det egentlig er i et forhold. Ønsker deg lykke til! Vi har noen artikler som kan hjelpe deg. Legger ved disse under. 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse