Hopp til hovedinnholdet

Er i et bra forhold, men en gutt prater mye med kjæresten min og hun sier at hun har følelser for han, hva burde jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Heisann, jeg er en gutt på 14 som veldig snart fyller 15, jeg er i et fantastisk forhold med en jente, men før jeg og denne jenta ble kjent så likte hun en gutt som er 1 år eldere enn meg, hun likte han ganske godt. I nesten 1 år. De har aldri snakket sammen, hun har bare sett han. Jeg viste ingenting om dette før vi ble kjærester, hun hadde glemt han helt, men etter 1 måned og 2 uker i forholdet begynte denne gutten å snappe med kjæresten min, jeg har sagt at jeg ikke liker det men hun bare forsetter, de sender hverandre Snapchats ganske ofte. Til og med når vi er med hverandre. Hun sier selv hun har følelser for denne gutten, jeg har veldig lyst å snakke med denne gutten og få han til å stoppe. Men da vet jeg at kjæresten min vil bli veldig sur. Hva burde jeg gjøre? Slå opp? Hun sier at hun forsatt elsker meg men jeg veit ikke ass. ;/ Jeg har bare følt meg deppa etter at denne gutten starta og snappe.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er ikke greit når man føler at noen prøver seg på kjæresten sin, så jeg skjønner at du har problemer med dette.

Mitt råd til deg er å enten ta en lang prat med kjæresten din, hvor du forteller at dette ikke er greit og at det sårer deg. Si også at du tenker på det så mye at det gjør forholdet deres dårligere. Hvis hun fortsetter, så er det et tegn på at hun ikke respekterer følelsene dine og da ville jeg vurdert å faktisk slå opp. Det er aldri bra å bli i et forhold som du føler at du blir såret av.

Det andre du kan gjøre er å si ifra til denne gutten, stå opp for kjæresten din og vis at du bryr deg om at andre prøver seg! Det er en stor sjanse for at hun vil se på deg på en annen måte etter dette, og at hun vil respektere deg mer fremover.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse