Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente, når jeg spurte om hun likte meg sa hun nei. Vennen min som også liker henne, sa hun ja til, men hun ville ikke bli sammen med han. Er det en sjanse for at hun liker meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei:) jeg er en gutt på 13 og er STUPFORELSKA i en jente på skolen. Jeg har trodd at begge to liker hverandre, for jeg hadde liksom 99% riktig på artikkelen 20 tegn på at hun liker deg. Men når jeg spurte ho sa hun nei og jeg feiga ut og sa det var nødt eller sannhet. Så nå har jeg fått vennen min til å si til henne at jeg liker henne og hun skal lissom tro at jeg ikke vet at han sier det. Men også et problem er at vennen min også liker henne og hun jeg liker liker ham også. Da ble jeg helt KNUST. Jeg har prøvd å finne noen andre jeg kan like men får henne ikke ut av tankene. Men når vennen min spurte henne om de skulle bli sammen sa ho nei. Hva skal jeg gjøre? Er det en sjangse for at ho liker meg eller ikke? Takk:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig vanskelig når man finner ut at den man liker, liker en annen. Så jeg skjønner at du har det litt kjipt.

Du forteller at du lurer på om det er en sjanse for at hun liker deg, det kan det være. Ifølge det du skriver, så viser hun mange tegn for at hun liker deg, men hun sier nei. Dette forteller meg at hun enten liker deg men er redd for å si det, eller at du har dessverre trodd feil. 

Hun sa at hun likte vennen din, dette er trist. Da virker det for meg som at hun ikke liker deg. Det du alltid må huske på er at det er kjempe mange jenter på din alder! Så selv om det virker som at dette er den eneste jenta for deg nå, så finnes det veldig mange andre. Du må bare ta deg litt tid til du kan begynne å tenke på andre jenter.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse