Hopp til hovedinnholdet

Burde vi bli sammen? 

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Vel, nu har det seg slikt at jeg møtte et kvinnfolk som er 2001 (jeg er 95). Æ e sykt usikker på om æ vil ha et forhold med ho i det hele tatt på grunn av at det er et stort mellomrom på aldern vår. Men så har det seg slik at hun er ganske moden for sin alder. Hun har iallefall sagt til meg at det var mitt valg om vi skulle prøve det, men æ e så sykt usikker æ e en person som har en liten asberger syndrom, og med det så e æ en person som følger lover/regler til punkt og prikk. Vet jo heller ikke på om æ kan stole på hun, evt at æ bare ber ho om å vent med å ha sex til hun blir 16 sjøl om ho har hatt sex 3 ganger før. Og det kan jo fort ødelegge et forhold. Æ e jo også en kar som ikke klar å motstå fristelsen hvis vi sover i samme seng... Meeeh æ vet ikke ka æ skal gjør....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Av og til kan aldersforskjell sette en stopper. Jeg anbefaler deg å bli bedre kjent med henne før du bestemmer deg for om dere skal bli sammen eller ikke. Jo bedre du kjenner henne jo lettere er det å vite om dere har god kjemi eller ikke. Du trenger ikke ta en rask beslutning på om dere bør være i et forhold eller ikke, men kan ta alt litt med ro. Jeg legger ved et par artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse