Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en gutt som jeg føler at utnytter meg, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har vært hos en gutt flere ganger nå. Han går i klassen min og kjenner han godt. Når jeg er hos han så koser vi og kysser osv...men vi er ikke sammen. Han sier at han ikke har noe følelser for. Og etter han sa det ville jeg ikke kontakte han mer. Men etter to uker kontakte han meg igjen og jeg ble han med hjem. Han sier til meg at han vil ha sex med meg. Jeg er klar og vet at jeg har god tid og er under 16 år. Men jeg er redd for at han skal kutte kontakt med meg etter det.Så ene siden vil jeg ikke ha sex med han. Vi koser kysser osv...Noen vennene mine sier at han liker meg,men jeg tror ikke det fordi etter jeg har vært hos han så svarer han meg ikke bare leser meldingene. Jeg er forvirret og vet ikke hva jeg skal gjøre. og jeg begynner å få føle følelser for han og det hater jeg fordi jeg vet at han kommer til å såre meg til slutt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre lenger. Har mistet litt kontroll over meg nå og vil ikke ha sånn i livet mitt lenger. .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig vanskelig å lese personer, så jeg skjønner at du er forvirret.

Helt ærlig så høres dette ut som at han har lyst til å utnytte deg, og dette er ikke bra. Han har jo tross alt sagt at han ikke har følelser for deg, så om du mener at sex er noe man skal ha når man er forelsket, burde du ikke ha det med han. 

På den andre siden, om du har lyst til å ha sex med han uten at følelser er inne i bildet, er dette slettes ikke farlig. Dette er noe du burde tenke mye på og finne ut hva du selv vil.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse