Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få henne tilbake?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei jeg var I forhold med en jente og vi hatte sex. Og 2 dager etter gjorde jeg det slutt. Pga jeg var ikke klar til et forhold. Og nå er jeg klar til et forhold. Men hun sier at jeg var kun ute etter sex og vil ikke ha noe med meg å Gjøre. Hvordan kan jeg si det slik at jeg får henne tilbake?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Når du kommer i en slik situasjon er det smart å sette seg i hennes posisjon. Dersom dere hadde sex, men du sa du ikke var klar for et forhold, men nå er det gir du veldig miksete signaler. Jeg anbefaler deg å bli bedre kjent med henne, uten at dere har sex. Hvis henne at du er en hyggelig gutt og til å stole på. Finn ut om dere har felles interesser eller noe å snakke om. Jo bedre du kjenner henne jo lettere vil du vite om dere har god kjemi eller ikke. Finner dere tonen kan du etterhvert prøve å flørte litt, se om hun gjengjelder flørtingen. Gjør hun det kan det tyde på at hun er interessert. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til! 


Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse