Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger tips til hvordan jeg skal flørte mer med kjæresten min?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg har vært sammen med en gutt i litt over 3 måneder. Ingen av oss oppfører seg som om vi er sammen. Vi tør ikke å ta steget. Vi har bare kysset en gang på nødt eller sannhet for lenge siden. Han går i parallellklassen min, så vi ser hverandre i friminuttene. Har prøvd å tørre å gjøre noe med det, men det bare går ikke. Hvis vi ikke skjerper oss må det nok bli slutt mellom oss :( VI har lite å snakke om. Det eneste vi gjør er å gi en hadeklem på slutten av dagen. For i friminuttene er jeg med vennina mi og han går bare litt rundt til alle og snakker. Jeg syntes at det ser rart ut hvis jeg skal følge etter han. Vi har også et par til i klassen men de er veldig søte sammen. Alle maser på at vi bør bli mer som dem, men det har enda ikke skjedd. Jeg vil helst unngå å snakke med ham om dette og bare skjerpe meg selv for da vil nok han gjøre det automatisk. Hva kan jeg gjøre i friminuttene? Hvordan kan jeg fikse forholdet vårt? Tusen takk på forhånd! Det haster litt med svar!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til Ung! Jeg tror ikke du er alene om å være i en slik situasjon, og skjønner at dette kan være vanskelig for deg. 

Mitt råd til deg er å lese artiklene jeg legger ved link til. Samtidig kan det være greit å vurdere dine egne følelser. Om det føles unaturlig å oppføre seg som kjærester og flørte, så kan det hende at dere passer bedre som venner. I din alder er det også viktig å huske på at man enda er ung, og at man blir tryggere jo eldre man blir.  Dette er kanskje deres første litt "ordentlige" forhold, og da er det lov å være usikker i starten. At dere allerede har kysset er jo en veldig god start, og klemming er en koselig måte å vise at man liker hverandre på!

Ikke tenk at dere må følge en spesiell oppskrift, men finn heller ut hva som fungerer for dere i deres forhold! Jeg forstår at det er litt press rundt, men det er tross alt dere to dette forholdet handler om.

Videre tenker jeg at du kan snakke med en venn du stoler på om tips og råd, da hun/han kanskje synes det er lettere å se forholdet fra i din situasjon. 

Jeg ønsker deg lykke til, og legger ved artiklene som nevnt. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking