Hopp til hovedinnholdet

Trenger råd til hvordan jeg kan flørte over nettet og hva vi kan snakke om når vi møtes. Er det meningen at gutten alltid skal starte samtalen?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 16 år og har noen spm. Jeg har begynt å snakke med ei jente som har gått i barnehagen med, vi vare mye sammen på den som barn, men så flyttet jeg og vi mistet kontakten, men nå har vi begynt å snakke igjen, bare over nettet, vi skal snart møtes og trenger litt råd, hun er ei jente jeg liker veldig. Trenger tips om hvordan jeg skal ''flørte'' over nettet og hva 'vi'' kan evt snakke om når vi møtes. Og er det meningen at gutter skal alltid starte samtaler?... eller kan det være et hint? Takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) Det er mange som blir litt nervøse når de skal møte denne personen for første gang, så du er ikke alene om dette. 

Du forteller at du lurer på hvordan du kan flørte med denne jenta over nettet, her har jeg en perfekt artikkel for deg:) Den heter 'Flørtetips for små skriftlige meldinger'. 

Du lurer også på om hva dere kan snakke om når dere møtes, her har jeg også en perfekt artikkel for deg, denne heter 'Hva skal vi snakke om?'.

Om gutten alltid skal starte samtalen, kommer veldig an på jenta du snakker med. Om dette er en sjenert jente som ikke alltid prater så mye med gutter, er det stor sjanse for at det er du som må ta mye av initiativet, men hvis dette ikke er sånn, kan det være et dårlig tegn:/ 

Les artiklene nedenfor, så går det nok bra, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse